Весела Ангелова

Снимка: Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Снимка: Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Ако  името определя характера на човек, то  Весела е точно весела. Обича смеха, свежите хора и … много обича да танцува.  

Носи новаторски и предприемачески дух, който постоянно я подтиква да избира пътища в живота, по които още никой не е минавал.  След като завършва икономическото си образование, започва да се занимава с частен бизнес в сферата на рекламата. Любопитството й към живота, философията, и духовността я отвеждат не веднъж при различни учители, където усвоява методи и практики за самопознание, духовно и личностно развитие. 

Преди четири години решава да съчетае своя бизнес опит с най-голямата си страст танците и духовността и създава практика за свободно изразяване чрез танц, който с гордост нарича „Жива вълна“. Практиката се разраства изключително бързо и днес „Жива вълна“ е школа за свободен танц, която има повече от 15 фасилитатора, водещи сесии в няколко български града, а също и извън България.

 

Посяване на желания с танц

(„Жива вълна“ – танцово-медитативна практика)

Всеки човек има желания – повече или по-малко. Колко хора обаче успяват да сбъднат тези свои желания?

Много често онова, което искаме си остава  да витае  като блян и никога не вижда бял свят. Знаете ли, че колкото и да прехвърляме в главите си своите желания, те не могат да се материализират, докато не започнем да танцуваме с тях на практика? Нужно е да ги включим в ежедневния си ритъм и стъпка по стъпка да създадем един шедъовър, на който да се наслаждаваме след това.

Свободният и осъзнат танц е инструмент, с който да можем да изорем почвата на собственото си плодородие и докато се радваме на ритъма да събудим всички онези аспекти от нас, които са необходими, за да посеем, отгледаме и пожънем семената на своите изконни желания.

Всичко това – просто и лесно. В танц – див и откровен.

Повече за практиката „Жива вълна“:

www.facebook.com/LiveWave

www.livewave.info
Share