Татяна Рулко

Татяна РулкоТатяна Рулко е родена на границата с Китай, град Хабаровкс – Русия. Завършва актьорско майсторство в Русия, но стечение на обстоятелствата я води към Международна академия, създадена от най-известните руски психолози. В тази работилница за иновативни умове и идеи Татяна Рулко учи 7 години. Идвайки в България в стремеж да навлезе по-дълбоко в разбирането за Аза и да опознае законите, управляващи процеса на взаимоотношенията, завършва „Социална рабоа“ в Бургаски свободен университет. По-късно започва да изучава източни учения в Индийска академия по будистки практики с наследствения будиски учител Кемпо Рамеш.
15г години е председател на Асоциация „Детство за децата“, където разработва тренинги, специално адаптирани за деца, лишени от родителски грижи.
В началото на  2014 г. създава първия в България Център за интегрално неформално образование „ТИМ-8“. До момента мотодиката, която се разработва в центъра, се прилага успешно в обученията на над 15 общнини, различни фирми от страната и чужбина и ежеседмични интегрални тренинги за деца и възрастни.
През месец октомври предстои регистрация на НПО „Академия за талатни във взаимоотношенията“ при откриване на която ще бъде организирана международна конференция „Интегрално образован човек“.

Истина и любов срещу илюзии и представи

 

Това е времето, в което трябва да бъдем честни.

Времето, в което няма време за друго.

Нямаме време да се ядосваме на себе си.

Сами разбираме, че няма смисъл да губим време в яд и тревога.

Но истината е, че често не искаме да бъдем ЧЕСТНИ!

Просто ни е удобно да се заблуждаваме.

И все по-често не виждаме смисъла в заблуждението.

Най-трудното е да сме честни пред самите себе си.

РАМКА – в това живеем от сутрин до вечер.

И знаем, че няма смисъл.

Пари, имущество, статус – всичко е една илюзия.

Но не знаем как да се справим.

Да не се страхуваш. Да обичаш. Да бъдеш обичан. Да си себе си. Винаги е възможно.

Тук Е сега.

 

Share