Анна Тодорова

Анна ТодороваАнна Тодорова е магистър по клинична психотерапия и специалист по травма терапия и зависимости. Завършила е University of Phoenix, Аризона, САЩ и има опит като психотерапевт в Lifewell Behavioral Wellness, Финикс, Аризона с опит в груповата и индивидуална психотерапия. Анна взима решението да се завърне в България и да отвори лична практика през Октомври 2015, защото вярва, че може да бъде полезна с уменията си тук, като въведе класически и иновативни психотерапевтични интервенции. Анна е акредитирана по стандартите на CACREP, който е златния стандарт за психотерапевтично обучение в САЩ.

 
 
 

Любовта като наркотик:

Как да променим как обичаме

 

Навярно сте чували или сте усещали трепета на любовта, чувството на безтегловност и еуфория. За някои, това усещане може да доведе до пристрастяване, а за други, преживели отхвърляне, може да доведе до страх и бягство от интимни връзки. Любовно пристрастените често не са имали здравословна връзка с един или с двамата си родители в детството си и това често е причина романтичните им връзки да са нездравословни и драматични.

В тази лекция ще разберете за токсичните модели на поведение при любовно зависимите и при тези които отбягват любовта поради страх от отхвърляне; ще осъзнаете как преживявания от детството като изоставяне или потискане от родителите могат да повлияят на вашите избори в романтичните връзки; ще научите специфични методи и съвети за преодоляването на любовната зависимост при вас и при вашите близки.

Share