Regulatpro®

Как каскадната ферментация на природните продукти активира тялото и имунната ни система?

regulat bio+metabolicСъществуват редица причини, поради които хората днес страдат от умора, изтощение, мускулна слабост, липса на тонус, податливост към инфекции, храносмилателни проблеми и отслабена имунна система. Постоянният стрес, нерационалните диети, в които не достигат важни хранителни вещества и присъствието на токсини в околната среда, могат осезаемо да влошат здравето ни. Това състояние винаги върви ръка за ръка с отслабена ензимна система и спад на вътреклетъчна енергия.

 

Все повече се говори и се изследват ползите от ферментиралите храни и тяхната връзка със здравето и дълголетието на цели общности и народи. Прилагането на био-достъпните ензими днес проправя пътя за един напълно иновативен подход за възстановяване равновесието на организма. През 2004г. немските учени от Dr. Niedermaier Pharma патентоват революционен процес на „каскадна ферментация” (http://regulat.bg/cascade-fermentation/), чрез който произвеждат биоактивен концентрат от органични плодове, зеленчуци и ядки.

Продължителните процеси на частична ферментация имитират ензимните каскади, които се срещат естествено в човешкото тяло. Крайният продукт на каскадната ферментация не е нищо друго освен чиста природа в концентрирана и био-достъпна форма (без захар, алкохол и консерванти).Ензимите, получени от плодове, ядки и зеленчуци се умножават, разбиват се на фрагменти и се активират. Този процес ги прави директно достъпни за нашия организъм.

В множество проучвания те доказват, че този уникален ферментирал продукт увеличава нивата на енергия в клетките и като резултат подобрява всички жизнени процеси в тялото! Наричат го Регулатпро, защото установяват, че полученият концентрат влияе на всички регулаторни процеси в тялото и на способността му да се „саморегулира”.

Как действа Регулатпро? Най-напред, той подпомага регулаторните процеси в тялото на клетъчно ниво. По този начин активира естествените способности на организма за регенериране на клетките, подобрява захранването им с енергия и засилва имунната система. Безспорен факт е, че блокирането на клетъч­ната енергия e основен фактор, на който се дължат болестите и преждевременното ста­реене. Всички важни процеси в тялото изискват енергия. Митохондриите /около 1500 във вся­ка клетка/ осигуряват „горивото“ за тази енергия – аденозин трифосфат (АТФ).

Регулатпро възстановява ензимния баланс в тялото ни, приемът му повишава нивата на клетъчна енергия, засилва имунната система, регулира алкално-киселинното  равновесие и ускорява метаболизма. Поради естествения си състав от прецизно селектирани пресни, органични плодове, ядки и зеленчуци, подбрани в добре балансирана комбинация и обработени чрез каскадна ферментация, продуктът не се нуждае и не съдържа добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен.

Продуктът e отскоро в България и се предлага в двете си основни форми – Регулатпро Био и Регулатпро Метаболик.

Регулатпро Био е подходящ за всички възрасти и може да бъде приеман, както при остри, възпалителни  и дори онкологични заболявания, така и превантивно. Поради изцяло натуралния си състав и благоприятно въздействие, може да се приема от бременни, бебета и деца.

Регулатпро Метаболик e с добавени витамини от група В, витамин С (под формата на сок от портокал), витамин D цинк, манган, хром, магнезий подходящ за хора подложени на стрес, на силно умствено и физическо натоварване, както и хора с небалансирано хранене и нездравословни навици като тютюнопушене и употреба на алкохол. Може да се прилага при метаболитни и други хронични заболявания.

В резултат на приема на продукта,  доказано се увеличава АТФ (аденозин трифосфат) и снабдява клетките с до пет пъти повече енергия, а с нея се оптимизира също физическата издръжливост, жизнеността и концентрацията. Regulatpro®Metabolic чувствително увеличава силата и енергията, като същевременно намалява времето за възстановяване на тялото след тежко физическо натоварване. Допълваща е ролята му и при прием с вода, непосредствено след спорт и тренировки, тъй като той има свойството да компенсира загубата на течности, без да има дехидратираща функция към лигавицата на стомашно-чревния тракт, какъвто е ефектът на някои изотонични напитки.

Регулатпро помага на организма да засили очистителните процеси и подобри регулаторните процеси в клетките по естествен път. И така ни помага отново да се наслаждаваме пълноценно на живота!

Продукта може да намерите в аптеките, а за повече информация посетете:  www.regulat.bg

 

Share