Mama’s

MAMAs

‘Mama’s’ е марка македонски традиционни продукти – айвари, лютеници, малиджано и домашни сладка от диви смокини и орехи, киви и бяла диня. Mama’s са нови за Българския пазар продукти, но бързо се налагат заради високото качество и различния им вкус. През 2014-та година продуктите бяха отличени с диплом от Съюза по хранително-вкусова промишленост в България за нов, висококачествен, чуждестранен продукт на Българския пазар.

Отличаваща черта за продуктите, без значение дали е айварът на мама Мария или сладкото на мама Ана, е че всички са направени от натурални, чисти и локално отглеждани продукти с добавена безкрайно много любов!

kiwiПроизводството се осъществява в гр. Струмица, Македония. Продуктите са приготвени по стари македонски рецепти и съдържат само натурални и свежи съставки- зеленчуци и плодове, морска сол и слънчогледово масло. Продуктите не съдържат оцветители, консерванти, подсладители или сгъстители и са сертифицирани като KOSHER и HALAL храна. 100% натурални и уникални.mildM

Асортиментът е близък до нашите традиции и вкусове. В същото време всеки продукт има известна доза македонска автентичност и оригиналност- смокините са диви, динята е бяла, сладкото е от киви, сиренето е тофу, лютите чушки в айвара са феферони и са точно толкова люти, колкото и легендите за нрава на македонките…Заслужава си да опитате!

Мама'с снимка

Share