Веселин Михайлов

Веселин Михайлов

Снимка: Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Веселин Михайлов – интегрален трансформативен коуч и ментор, консултант EFT- ADV, НЛП – Master, инструктор по свободно дишане и работа с тялото, групов водещ на “Събуди своето тяло” и обучения по Меридианни подходи, дипломиран по Хипнотерапия и Регресивна терапия, сертифициран по Шаманско лечение, инструктор по Йога на смеха, организатор и анализатор на Системата Хюман Дизайн в България – http://humandesign-bg.com, групов водещ на стотици семинари, курсове и ритрийти през последните 10 години.

 „Като един от пионерите в Енергийната Психология в България, моят личен път на израстване започна от спортно-състезателна дейност през задълбочено практикуване на корейски, японски и китайски бойни изкуства, практическа психология, езотерика, духовни учения, и Системата Хюман Дизайн. Непрекъснато продължавам будно да изучавам нови съвременни открития, методи и подходи, съобразени с времената на преход и повишаване на съзнанието, в които се намираме в този момент. Те надграждат и обгръщат познанието преди това с цел увеличаване на възможностите за здравословен краен резултат. Новите подходи първо прилагам върху себе си, след това в индивидуалните сесии с моите клиенти и накрая ги насочвам и към групата, за да има по-голям ефект за повече хора едновременно. Водещото в обученията, които провеждам, е да споделя с другите натрупания си ценен и богат опит в сферата на себепознанието и развитието на всички нива, като ги насърча по техния път по възходящата спирала.“ www.harmonyaivitalnost.com

Отключи мъдростта на Сърцето

лекция-практикум

Забързаният живот, сякаш подпомага процеса да действаме предимно от складираните модели в Ума и да забравяме мястото на нашите вътрешни ресурси, свързани с автентичността ни.

Често пъти остарели, стесняващи убеждения, ни заключват на място на ограничение с поведения, които не работят по най-добрия начин за нас… докато не се отключи потока на нашата вътрешна Сила.

В тази лекция-практикум в кратки обяснения и практически упражнения ще наблегнем на конкретни стъпки:

  • как да разпознаем основния потискащ модел;
  • какво стои в основата на състоянието на заключеност;
  • как да различим между Ума и Сърцето;
  • как да отключим потока на трансформация;
  • как да влезем в състояние на синхронизация и отвореност;
Share