Христо Стефанов

Хросто Стефанов

През юношеските си години, Христо става шампион на България по спортно катерене (2002 г). По-късно изучава квантова физика в Софийския Университет Св. Климент Охридски.

По това време също се занимава с крия йога (2 години) и китайски цигун (3 години). На 18 години започва да се интересува от нутрилогия, като изпробва и разучава различни методи за хранене (основно „Хранене по кръвните групи“) и биомеханика на движението на тялото (чрез метода Фелденкрайс).

Преди 5 години се присъединява към INBI България и участва в проектите „Хранене на бъдещето“ (или още Integral Q) и „Лаборатория на развитието“, като представя продуктите свръзани с тях в и извън страната.

Изнася лекции и води множество дегустации на проектните продукти вече трета година. Представител е на INBI България по национални фестивали и изложения. Правил е множество практически демонстрации из страната пред аудитория, с цел предстаяне на пракитките изучавани в институт INBI.

Христо ежедневно практикува две от 16-те преподавани дисциплини (Даоистка йога и Багуаджан) и в момента е водещ на „Матрица на танца“ – дисциплина изградена за изучаване на различните видове ритъм, съставляващите ритъма компоненти и взаимодействието на две и повече групи ритми.

Освен активността си в INBI, той оглавява екип за координиране на критични ситуации в HP, което е и основната му работа.

В момента учи бизнес администрация и предприемачество в НБУ, като паралелно с това проучва изграждането на процес за производство на течни кристали в София, в колаборация с INBI България.

Как да съхраняваме енергията си съгласно даоистката алхимия?

 

Изложението ще се фокусира върху начините да съхраняваме енергията си съобразно разбирането и практическия опит на даоистката алхимия за това как функционират нашето тяло и съзнание.

Акценти на беседата:

  • Съхраняване на енергията от гледна точка на целостта на тялото.
  • Съхраняване на енергията от гледна точка на силата на съзнанието.
  • Съхраняване на енергията от гледна точка на ритъма на живот.

 

Share