Хули Леонис

Хули ЛеонисХули Леонис  е астролог, който вие вече познавате от телевизионния екран или от многобройните му публикации в интернет, а може би само сте чували за него и ще ви е интересно да се запознаете.

Хули Леонис е завършил специалност класическа астрология в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на човешките взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношения родители-деца, партньорски взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си.
Повече информация за водещия може да прочетете тук: www.xyli-leonis.com

 

 

Пътят на любовта в живота ни и как ние сами я блокираме като проявление в собствения ни живот

Любовта е така желана тема в живота на всеки един човек. Често тя се идеализира, очакванията към нея са много големи, дори прекалени.

Пропуска се, обаче, фактът, че любовта е и отговорност. За много хора любовта е непозната, няма я живота им, не я е имало, не я познават. Чували са за нея само от песните и книгите и филмите, но реално не са я изпитвали.

Други хора пък имат много кармични уроци, свързани с любовта, през които трябва да минат. За трети любовта е много лесна в началото, но не знаят как да я задържат в живота си.

Любовта има много форми. При всеки един човек тя е лично изживяване и не можем да говорим за общи правила, нито можем да сравняваме нашия любовен живот с този на другите.

Точно по тази тема ще си поговорим на предстоящата ни среща. Ще си дадем обяснение какво е любовта, какво я отличава от партньорство, какви са собствените ни параметри в любовта, имаме ли блокажи и най-важното – как можем да се справим с тях.

Share